Glamour i Bangkok.

Skål på 63:e våningen i State Tower i Bangkok.

 

Under vår första resa till Bangkok i januari 2019, så upplevde vi – Harri Blomberg och Saddam Tubio – flera guldkantade stunder i den thailändska huvudstaden. Exempelvis var vi på en färgsprakande kabaré i Bangkok och fick även träffa stjärnorna efter krogshowen .

 

Efter den uppskattade dragshowen - en riktig galakväll, fick vi träffa stjärnorna.

 

En annan kväll besökte vi väl uppklädda State Tower i Bangkok, som är 247 meter högt och med 68 våningar en av stadens högsta hus, med hotell, lägenheter och kontor. Där finns på 63:e våningen en restaurang med en bar direkt under stjärnorna och som öppnar vid solnedgången, belägen på en plattform som sticker ut från själva huset.

 

Uppklätt på baren Sirocco i State Tower.

 

Baren heter Sirocco och från hissen går man ner till den på en jättelik trappa. Utsikten på kvällen är fantastisk, min bror och hans flickvän hade rekommenderat Sirocco, efter att ha bott på hotellet i samma skyskrapa. Drinkarna här är dyra, men värda sina pengar för den hänförande utsikten och med den uppkomna förstärkta upplevelsen som man får.

 

Världsmetropolen Bangkok är under ens fötter på skybaren i State Tower.

 

Vi var även ute en kväll för att bese och uppleva gaybarer och stadens mest kända gaydiskotek vid namn DJ-station, som vi hittade längs Silom Road nära Lumpiniparken, där Silom Night Market finns. Om man inte åker taxi, går det att åka tunnelbana till Silom Metrostation eller lokaltåg med Skytrain till stationen Sala Daeng och därifrån gå till det hektiska nattlivet. Denna utekväll träffade vi ett trevligt israeliskt par, fick i oss goda drinkar, mat och lät oss ha skoj i nattlivets sorgfria skeenden.

 

Nattliv i Bangkok.
 

 
Thai baht 2019.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0